Aparatura medicala de specialitate

Echipamente si tehnica medicala in dotarea echipei noastre

EKG la domiciliu

Electrocardiograma sau EKG-ul este un test care inregistrează activitatea electrică a inimii tale. Se realizeaza prin intermediul unor mici electrozi pe care un asistent medical ii atașează pe pielea ta in zona pieptului, pe brațe și pe picioare.

Glucometru pentru masurarea glicemiei

Glucotestul este un sistem test de asistenţă pentru investigarea nivelului de glucoză in sange. Este utilizat in special de pacienţii cu diabet zaharat, la domiciliu , dar şi in condiţii de spital sau in urgenţe pentru determinarea rapidă a glicemiei

Concentrator oxigen

Concentratorul de oxigen este un dispozitiv medical folosit pentru administrarea de oxigen persoanelor cu probleme respiratorii. Bolnavii ce au o concentratie de oxigen in sange mai mica decat cea normala necesita adesea un concentrator de oxigen pentru compensa deficienta.

Concentratoarele de oxigen filtreaza aerul inconjurator, comprimandu-l la densitatea necesara si apoi furnizand pacientului oxigen purificat de calitate medicala. Un astfel de dispozitiv prezinta o interfata electronica pentru utilizator, astfel incat acesta sa poata regla concentratia de oxigen si cantitatea in care acesta este furnizat, cu ajutorul unei masti de oxigen sau a canulelor nazale.